Hoe maak ik een reservering?

Om een reservering te maken selecteert u ten eerste uw bestemming, uw data en het aantal gasten. Klik vervolgens op zoeken en de beschikbare appartementen worden weergegeven in een map en in een lijst; kies u favoriet en klik op Reserveren. Er wordt gevraagd naar een aantal persoonlijke gegevens (naam, email…) en voor een aanbetaling.


Hoe kan ik een reservering voor meerdere maanden maken?

Hiervoor zijn twee mogelijkheden.

  • Volg hetzelfde proces als voor de reserveringen van korte duur (home searcher)
  • Ga naar Maandelijkse reserveringen vanuit de Homepage and vanuit hier ziet u de appartementen die we beschikbaar hebben voor maanden.
  • Vul vervolgens het formulier in (Serviced apartments) en binnen 24 uur sturen we een email met de appartementen die we beschikbaar hebben.

Zie meer informatie onder het kopje: appartementen voor maandelijkse verhuur.


Wat is jullie annuleringsbeleid?

Elk appartement heeft zijn eigen annuleringsbeleid. Zie meer hierover in de Algemene Voorwaardena.


Wat is de check in en check uit tijd?

Check in en check uit tijd verschilt per appartement. Deze informatie staat vermeld op de pagina van het appartement zelf.


Kan ik een factuur hebben van mijn verblijf?

Ja, dat is zeker mogelijk. Dit kan door een email te sturen naar administration@aparteasy.com. met het reserveringsnummer, volledige naam en data.


Zijn er extra kosten voor kinderen?

Kinderen onder 3 jaar zijn gratis. Kinderen ouder dan 3 betalen de normale prijs.


Moet ik een bepaalde leeftijd hebben om een appartement te huren?

Bepaalde eigenaren accepteren geen huurders jonger dan 23 jaar. Op de pagina van elk appartement staat dit duidelijk vermeld.


Waar kan ik het volledige adres van het appartement vinden?

Op de plattegrond op de website wordt de exacte locatie weergegeven. Vanwege veiligheidsredenen wordt het volledige adres pas weergegeven zodra de reservering is bevestigd.


Is schoonmaak inbegrepen? En hoe zit het met beddengoed en handdoeken?

Ja, de schoonmaakkosten zijn inbegrepen en het appartement wordt schoongemaakt door ons bij vertrek. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de prijs.

Een extra schoonmaak of extra handdoeken zijn mogelijk tegen een extra betaling.


Zijn de foto’s van de appartementen recent?

Ja, de foto’s corresponderen met de werkelijkheid.


Is er een kantoor in de stad?

Ons kantoor is centraal gelegen in Barcelona, naast Passeig de Gracia. Gasten zijn altijd welkom om langs te komen.Betaal ik het totale bedrag bij het maken van een reservering?

Nee, Aparteasy vraagt een aanbetaling van ongeveer 20 a 25% van de huur (afhankelijk van het appartement). Het overige bedrag kan worden betaald bij aankomst.

Een reservering kan niet worden bevestigd wanneer er geen aanbetaling is gedaan en een bevestiging is ontvangen van Aparteasy zeggende dat de reservering is bevestigd.


Kan ik met de Credit Card betalen?

Ja, dit is zeker mogelijk.


Kan ik met Paypal betalen?

Ja, Aparteasy accepteert betalingen met Paypal.


Kan ik per bankoverschrijving betalen?

Ja, per bankoverschrijving is ook mogelijk. Volg de instructies bij het maken van een reservering, bij het maken van de betaling, selecteert u bank overschrijving. Wij zullen u de instructies per email toesturen.


Kan ik een reservering per telefoon maken?

Ja, dat kan. U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden. Wij helpen u graag bij het maken van uw reservering.


Krijg ik een bevestiging van mijn reservering?

Ja, zodra de reservering bevestigd is, ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging per mail.


Hoe gaat de check-in?

Aparteasy vraagt u uw aankomstgegevens te sturen per email (ongeveer een week voor aankomst). Op de dag van aankomst vragen we u ons te bellen ongeveer 30-45 minuten voordat u bij het appartement aankomt.


Wat is de beste manier om van het vliegveld naar het appartement te komen?

Dit verschilt per appartement. Deze informatie is weergegeven op de pagina van elk appartement en in de boekingsbevestiging. Daarnaast is het altijd mogelijk om te mailen naar info@aparteasy.com


Kan ik een transfer boeken?

Ja, dit kan heel eenvoudig. Stuur een email naar info@aparteasy.com met uw aankomstgegevens. Voor tarieven en andere vragen betreffende deze service kunt u contact opnemen met ons per telefoon of email.


Kan ik een extra persoon toevoegen aan de reservering?

Dit is mogelijk als er voldoende capaciteit is in het appartement voor een extra persoon. Contacteer in dit gevolg ons per telefoon of email om te kijken of een wijziging mogelijk is en wat de kosten zijn. Meer informatie hierover staat beschreven in de algemene voorwaarden.


Wat doe ik als ik tijdens mijn verblijf direct hulp nodig heb?

Al onze gasten zijn voorzien van een noodnummer wanneer ze aankomen, dit nummer kunt u 24 uur per dag bereiken. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen tijdens onze openingstijden.


Kan ik extra schoonmaak, beddengoed of handdoeken aanvragen?

Ja, u kunt extra schoonmaak, beddengoed of handdoeken aanvragen tegen een toeslag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons (stuur een email naar info@aparteasy.com).


Kan ik later dan de uitchecktijd uitchecken?

Voor late check-out kunt u contact met ons opnemen om te bevestigen of het mogelijk is en of er extra kosten zijn.


Hoe wordt de borg terugbetaald?

De pre-autorisatie van de credit card wordt 24 uur na de dag van vertrek geannuleerd.


Hoe kan ik een beoordeling achterlaten?

U kunt een beoordeling achterlaten op onze Facebook-pagina página de Facebook of direct op de website via de email die we enkele dagen na het uitchecken aan al onze klanten sturen.