Appartementen te huur per dagen en maanden

In Barcelona, Madrid en andere reisbestemmingen in Spanje en Europa

GEMAKKELIJK, SNEL EN VEILIG

house-icon

GESELECTEERDE APPARTEMENTEN

price-icon

DE SCHERPSTE PRIJZEN

support-icon

MEERDERE EXPERTS 24/7

reservation-icon

ONMIDDELLIJKE RESERVERING

Aparteasy - appartementen te huur in Spanje en Europa


Aparteasy is een appartementenverhuurservice in Barcelona, Madrid, Valencia, Málaga, Sevilla, Mallorca, Canarische eilanden en vele andere bestemmingen in Spanje en Europa. Centrale en hoogwaardige serviceappartementen , zorgvuldig voorgeselecteerd en gelegen in de beste centrale delen van de stad. Aparteasy biedt volledig gemeubileerde en uitgeruste appartementen te huur met gratis internet-wifi. We maken het reserveringsproces eenvoudig, snel en veilig. Boek een appartement per dag of per maand voor uw vakantiereis of lange termijn verhuur zodat u zich thuis voelt. Goede appartementen voor een goede prijs zonder verborgen verrassingen. Huur een van onze appartementen en geniet van uw verblijf!

Aparteasy is gespecialiseerd in huurappartementen met het oog op zakenreizen voor zakenreizigers. Flats en appartementen te huur per dag en per maand voor zakelijke reizigers die behoefte hebben aan de charme en het comfort van een huis en de vlotte service van een serviceappartement. We verhuren appartementen op korte, middellange en lange termijn voor zakelijke zakenreizen in Barcelona, Madrid, Valencia, Málaga, Sevilla en andere locaties in Spanje en Europa met specifieke voordelen voor zakenreizigers: geen aanbetaling, eenvoudig facturatiesysteem, gratis internet-wifi, kortingen, ... en andere voordelen.

U kunt ook onze appartementen huren voor vakantiedoeleinden voor uw vakanties in Barcelona, Madrid, Valencia, Málaga, Sevilla, Mallorca, de Canarische Eilanden en ook voor huurapaprtementen op lange termijn met aangepast huurbudget.

In aparteasy is het gemakkelijk om uw perfecte huur appartement te vinden en online teboeken:

Het juiste appartement tegen de beste prijs met service van de beste kwaliteit gegarandeerd.

Aparteasy – Een alternatief voor Airbnb en Booking


Als het gaat om het reserveren van een appartement, is Aparteasy een alternatief geworden voor Airbnb en Booking.

De belangrijkste redenen daarvoor zijn dat u door rechtstreeks bij ons te reserveren tot 15% van de prijs bespaart in vergelijking met airbnb en booking. Dit is het bedrag dat airbnb en boeking doorgaans als commissie in rekening brengen.

Een andere reden is dat u rechtstreeks contact opneemt met ons, de vastgoedbeheerders van de appartementen, en zo andere gesprekspartners vermijdt die de communicatie soms een beetje lastig kunnen maken.

Kaart