Aparteasy - your rental solution

Serviceappartementen te huur in Spanje en Europa


Aparteasy werd in 2005 opgericht om aan een essentiële behoefte te voldoen: tijdelijke huisvesting in Barcelona voor korte en middellange termijn verhuur.

Vanaf het begin beseften we dat het aantal mensen dat naar Barcelona komt om hun vakantiedoor te brengen, hun studie af te ronden of hun carrière op het werk te ontwikkelen, in de loop der jaren is toegenomen en dus ook de vraag naar de huur van appartementen voor korte en middellange termijn in Barcelona.

We concludeerden dat de beste manier om de vraag naar tijdelijke accommodatie en voordelige appartementen in Barcelona te verbinden, was via een bureau dat een efficiënte en betrouwbare service biedt. Wij richten ons daarop en het is ons hoofddoel.

Tegenwoordig bieden we appartementen te huur op de beste locaties in Spanje zoals Barcelona, Madrid, Valencia, Málaga, Sevilla, San Sebastián, Mallorca, Canarische Eilanden, ... en ook in de belangrijkste steden in Europa zoals Londen, Parijs, Rome en Lissabon. We zijn er trots op een van de belangrijkste spelers te zijn in de sector van de korte, middellage en lang termijn huurappartementen in Spanje en Europa.

We hebben onze diensten ook gespecialiseerd in zakenreizen voor zakenreizigers die een appartement voor een paar dagen of voor een lang verblijf willen huren. Charmante en gezellig ingerichte appartementen met een professionele service voor zakenreizigers.

ApartEasy bestaat uit een groep gepassioneerde professionals die echt geloven in wat ze doen. Maatschappelijk verantwoorde waarden en klantgerichte houding vormen onze identiteit.